Grond-, weg- en waterbouw

Onze werkzaamheden op het gebied van grond-, weg- en waterbouw bestaan o.a. uit: rioleringswerk, kraanverhuur, het zetten van beschoeiing of damwand, het uitgraven van bouwputten en het egaliseren van betonvloeren.
Wij onderscheiden ons door maatwerk te leveren. Wij denken met u mee en zoeken altijd naar de beste oplossing. Ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zoeken we naar praktische en betaalbare toepassingen voor uw specifieke situatie.

Van Etten beschikt over een uitgebreid machinepark voor de verhuur waaronder diverse rupskranen van 1,5 tot 28 ton, rupsdumpers en shovels. Deze kunnen in combinatie met verschillende hulpstukken worden gebruikt. Alle machines worden bediend door vakbekwame machinisten.
Omdat Van Etten beschikt over een brede variatie aan machines en apparatuur kan zij een totaalpakket aanbieden zowel op het gebied van grond-, weg- en waterbouw als cultuurtechnische werken.

Voor het transporteren van grond en zand op het terrein maakt Van Etten gebruik van verschillende rupsdumpers hierdoor wordt voorkomen dat de bodemstructuur kapot wordt gereden. Rijplaten en draglineschotten kunnen geleverd en gelegd worden op de toegangswegen en over sloten zodat het materieel veilig naar de bouwplek kan worden getransporteerd.

 

Bouwrijp maken van tuinbouwgebieden